Ina, de vrouw achter Motio

Ik ben Ina Wermelskirchen, oprichtster van Motio en gedreven, hands-on coach.

Voordat ik mijn carrière omgooide en een opleiding tot personal coach volgde, was ik dertig jaar actief in sales management en business development. Ik werkte zowel in KMO’s en familiebedrijven als in multinationals en heb daardoor een goed beeld van de structuur van verschillende organisaties.

Ik heb altijd geweten dat ik graag met en rond mensen wilde werken, maar koos lang voor een veilige functie. In 2008 besloot ik dat het tijd was om mijn beroepskeuze en carrière in vraag te stellen, meteen de aanleiding om me in te schrijven voor een opleiding psychologie.

Deze opleiding was voor mij als thuiskomen, eindelijk had ik gevonden waar ik moest zijn. Ik volgde intussen verschillende opleidingen en bijscholingen, die me de kennis geven mensen actief te kunnen helpen in hun loopbaan. Daarnaast werd ik zelf ooit door een burn-out getroffen en kan ik uit zowel mijn studies als mijn persoonlijke ervaringen putten tijdens mijn coachings. Ik begrijp mijn klanten omdat ik helemaal weet wat ze doormaken en hoe het voelt.

Ik ben een gevoelsmens, in mijn coachings staat jouw gevoel centraal. We vertrekken uit wat je voelt, maar zorgen wel voor de gepaste omkadering en de juiste kennis. Ik luister graag naar jouw verhaal, maar ben eerlijk. Ik wil mijn klanten echt kunnen helpen, ook al betekent dat dingen zeggen die de klant liever niet hoort. Ik denk op lange termijn en probeer een vertrouwensband te creëren. Enkel wanneer we samenwerken, kunnen we jouw problemen oplossen.

Enkele kwalificaties die ik behaalde:

  • Professioneel loopbaanbegeleider
  • Stress & Burn-out Coach
  • Interculturele Trainer
  • NLP Practioner, Coach en Trainer
  • Wingwave coach
  • Psychologisch adviseur