Waarom leg ik mijn ziel bloot?

De komende WEKEN en misschien maanden deel ik met jullie het verloop van mijn traject bij een loopbaanbegeleider.

Waarom zou uitgerekend ik als loopbaancoach openbaar maken dat ik zelf coaching volg, vraag je je misschien af. Twijfel ik dan aan mezelf?

Nee, de reden waarom ik mijn ervaring wil delen is dat andere mensen méér in mij zien dan ikzelf.

En dat is voor veel mensen het geval. We zijn vaak erg streng voor onszelf in plaats van ons bewust te zijn van de vele capaciteiten die anderen wel in ons zien. En die meerwaarde van jezelf, mag je gerust in de verf zetten.

Ik wil mensen laten zien dat je altijd van koers kan veranderen. Dat er altijd nog mogelijkheden zijn, ook al heb je het gevoel dat je muurvast zit. Dat je terug kleur kunt brengen in een leven of een carrière die er nu misschien grauw uitziet. Mijn eigen praktijk hangt vol foto’s van kleurpotloden in alle mogelijke tinten om mij daaraan te herinneren.

Als je vastloopt, heb je iemand nodig met een helikoptervisie. Een kleine aanpassing kan vaak al een grote impact hebben op je leven. Maar zelf zie je dat niet altijd omdat je onvoldoende afstand hebt van je eigen situatie. Een sparringpartner helpt je dan door je uit te dagen je eigen potentieel te ontdekken en te erkennen. 

Ben je ook klaar voor de uitdaging?

LAAT HET MAAT WETEN

INA@MOTIO.BE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.