Ina, de vrouw achter Motio

Voordat ik mijn avontuur als personal coach begon, werkte ik dertig jaar in sales management en business development, zowel in KMO’s, familiebedrijven en multinationals. Mijn inzicht in bedrijfsstructuren is dan ook mooi meegenomen.

De passie om heel persoonlijk te werken met mensen werd lang onderdrukt door mijn nood aan een ‘veilige’ functie. Pas in 2008 was ik klaar om mijn beroepskeuze in vraag te stellen. Een burn-out heeft me grondig wakker geschud. Ik schreef me in voor een opleiding psychologie en voelde me onmiddellijk thuis. Eindelijk had ik gevonden waar ik moest zijn. Het voorbije decennium volgde ik nog verschillende opleidingen en bijscholingen*, allemaal gericht op het actief begeleiden van mensen in leven en loopbaan.

Ik werk persoonlijk heel graag samen met 50-plussers. Precies omdat ze – onbewust – vaak overtuigd zijn van het feit dat ze vastgeroest zitten, dat ze ‘te oud’ geworden zijn voor vernieuwing of verandering,

 

In mijn coachings stel ik jouw gevoel centraal:

We vertrekken vanuit wat jij voelt, maar zorgen wel voor de gepaste omkadering en de juiste kennis. Ik luister in de eerste plaats naar jouw verhaal en geef vervolgens eerlijke, open feedback – ook al betekent dat dingen zeggen die jij misschien liever niet hoort. Ik probeer altijd een vertrouwensband te creëren. Een hechte samenwerking is namelijk cruciaal voor een succesvol traject.

Als jobcoach en energietrainer zorg ik ervoor
dat je opnieuw krachtig in je schoenen staat. Mijn specialisaties zijn
loopbaanbegeleiding, burn-out coaching en stressmanagement.

Samen brengen we jou weer in beweging!

Ontdek mijn aanbod

* Enkele kwalificaties die ik behaalde:

  • Professioneel loopbaanbegeleider
  • Stress & Burn-out Coach
  • Interculturele Trainer
  • NLP Practioner, Coach en Trainer
  • Wingwave Coach
  • Psychologisch adviseur