Hoe werkt het?

Kennismaking en intakegesprek

Ons traject start altijd met een intakegesprek. Daarin proberen we te definiëren waar jij juist tegenaan loopt in je loopbaan en benoemen we het probleem. In dit gesprek kijken we of het klikt tussen ons en bekijken we wat jouw verwachtingen juist zijn. Het is belangrijk dat jij je emotie kwijt kunt en dat we samen een aantal concrete doelstellingen kunnen formuleren.

Dit eerste, aftastende kennismakingsgesprek verloopt telefonisch en is volledig kosteloos.

Praktische aanpak

Motio combineert een persoonlijkheidsanalyse met een praktische aanpak. Er wordt in gesprekken gepeild naar je gevoel, maar er worden ook een aantal concrete oefeningen rond bepaalde thema’s uitgevoerd. Daarnaast zal je gevraagd worden ook thuis bewust aan je opdrachten te werken. Motio gelooft immers sterk dat een veranderingstraject in je dagelijks leven verankerd zit. Misschien vragen we je een dagboek bij te houden waarin je noteert op welke manier je je talenten die dag hebt ingezet, of maak je thuis een planning en taakverdeling op.

Loopbaancheques

Motio werkt voor haar loopbaanbegeleiding samen met A-lissome, een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Op die manier biedt Motio je de mogelijkheid om je coachings te betalen via loopbaancheques, waardoor je loopbaanbegeleiding erg voordelig wordt. Voor de exacte voorwaarden verwijzen we je graag naar www.vdab.be/loopbaancheques/, of kan je contact opnemen via het contactformulier (link).

                           

 

Garantie op de juiste benadering

Ina is een gecertificeerd loopbaan- en stressmanagement coach die dankzij diepgaande opleidingen en bijscholingen goed kan inschatten wat jij nodig hebt. Hierdoor bieden we klanten die effectief in behandeling gaan bij Motio de garantie op een veranderingstraject dat effectief werkt.

Het gebeurt dat de coach jou na het kennismakingsgesprek doorverwijst naar een psychotherapeut omdat er diepere problemen aan het licht komen. Dit is geen afwijzing, onze coach wil vooral dat jij de hulp krijgt die je verdient.