Ina

november 22, 2018

 

 

‘Lief lijf’,

 

 Zei de ziel. ‘Je gaat maar vooruit – naar mij luistert zij niet meer.’

Denk aan uitdrukkingen als: er ligt iets op mijn lever, een krop in de keel, knikkende knieën, bij de keel grijpen, vlinders in de buik, …

In de dagelijkse ratrace van het leven, wordt het steeds moeilijker om te luisteren naar je passies, gevoelens en verlangens.

Ze worden verdrongen door andere gedachten die maar blijven rondtollen in je hoofd: ‘Ik moet nog een rekening betalen’, ‘ik moet nog iets laten weten’, ‘ik heb die persoon al lang niet gezien en moet dringend tijd maken, ‘wat zullen ze over mij denken als ik dit doe?’, ‘wat gaan ze denken over mij als ik ‘nee’ zeg?’, ‘ik kan die persoon toch niet in de steek laten’. Het molentje blijft maar draaien.

Herkenbaar?

Ben je vaak prikkelbaar en onrustig? Stress en emoties vertalen zich vaak in lichamelijke reacties.

Je lichaam en je gedachtenmolen tot rust brengen

Het goede nieuws is dat je kunt leren om je lichaam en geest tot rust te brengen. Hoewel het probleem daarmee niet opgelost is, helpt het jou wel om kalmer te zijn en je beter in je vel te voelen.

En het probleem aan te gaan.

Je lichaam en de gedachtenmolen weer tot rust brengen duurt maar vijf minuten (per dag) en je kan de techniek op 45 minuten onder de knie krijgen.

  1. Wil je het graag leren? Boek dan heel snel jou plaats voor 13 januari tijdens de lieve-lijf-dag in het Wonderwijvenhuis. (Reserveren via ina@motio.be)
  2. Geef je het graag als Kerstcadeau aan iemand die het nodig heeft?(bestellen bij ina@motio.be)
  3. Is er een probleem dat je wil aanpakken, maar kom je liever eerst meer te weten over de wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee ik werk? Dan kan je een extra sessie volgen.

Deze manier van ontspanning kan voor zowat alle problemen ingezet worden: angst voor de tandarts, honden of spinnen, faalangst, perfectionisme, …

Je kan er ook uitputting mee voorkomen of zelfmotivatie mee verhogen.

Praktisch

  1. Kennismakingssessie ‘Lieve lijf’ sessie van +/- 45 minuten op 13 januari in het Wonderwijvenhuis in Wommelgem, 15 euro Inschrijven: ina@motio.be
  2. Cadeaubon ‘Lieve lijf’, sessie van +/- 60 minuten, 40 euro geldig t.e.m. 31.12.2019

Wil je bestellen, een voorbeeldcadeaubon opvragen of wil je gewoon meer informatie:  ina@motio.be, 0497 361 464, www.motio.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.