Agenda

Kom naar een infomoment loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is meer dan het zoeken naar een nieuwe baan.

Wil je bij dezelfde werkgever blijven, maar een nieuwe wending geven aan je carrière? Of opnieuw plezier vinden in je werk? Ga je misschien opnieuw werken na een langdurige ziekte? Loopbaanbegeleiding kan je daarbij helpen. Je maakt de balans op van je huidige loopbaan en plant de stappen die je wilt zetten om jouw ambities te kunnen waarmaken.

Ook als je een burn-out hebt of voelt dat die niet veraf is, komt loopbaanbegeleiding van pas. Bij een dreigende burn-out gaan we op zoek naar wat jou veerkracht en energie geeft en zetten we daarop in. Soms zijn we in onze job veel bezig met taken die ons meer energie kosten, dan geven. Met loopbaanbegeleiding ontdek je wat jouw natuurlijke talenten zijn en hoe je die succesvol kan inzetten.

Er is voor elk wat wils: je kan een traject op maat volgen, aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Wacht niet langer, want loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf en je toekomst.

Wil je graag eerst meer weten over hoe ik te werk ga of wat loopbaanbegeleiding concreet voor jou kan betekenen? Kom dan zeker naar één van de volgende info momenten:


Motio zomert…..

Kennis maken…. kan hier

tijdens jouw lunch 12 – 14 uur

na de werkuren vanaf 17 uur

na afspraak, gratis en vrijblijvend

 


All jouw vragen rond loopbaancoaching

23. en 28. augustus 2018  18 – 20 uur

TOKO139 – Statiestraat 139, 2600 Berchem

Inschrijven verplicht,     bijdrage 7,50 Euro

 


vanaf 05.09.18 –    elke woensdag 13.30 -17.30

WonderWijvenhuis, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem

na afspraak, kennismakingsgesprekken zijn gratis en vrijblijvend