Agenda

Kom naar een infomoment loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is meer dan het zoeken naar een nieuwe baan.

Wil je bij dezelfde werkgever blijven, maar een nieuwe wending geven aan je carrière? Of opnieuw plezier vinden in je werk? Ga je misschien opnieuw werken na een langdurige ziekte? Loopbaanbegeleiding kan je daarbij helpen. Je maakt de balans op van je huidige loopbaan en plant de stappen die je wilt zetten om jouw ambities te kunnen waarmaken.

Ook als je een burn-out hebt of voelt dat die niet veraf is, komt loopbaanbegeleiding van pas. Bij een dreigende burn-out gaan we op zoek naar wat jou veerkracht en energie geeft en zetten we daarop in. Soms zijn we in onze job veel bezig met taken die ons meer energie kosten, dan geven. Met loopbaanbegeleiding ontdek je wat jouw natuurlijke talenten zijn en hoe je die succesvol kan inzetten.

Er is voor elk wat wils: je kan een traject op maat volgen, aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Wacht niet langer, want loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf en je toekomst.

Wil je graag eerst meer weten over hoe ik te werk ga of wat loopbaanbegeleiding concreet voor jou kan betekenen? Kom dan zeker naar één van de volgende info momenten:

Praktijk: Jan Moorkensstraat 76, 2600 Berchem

Woensdag namiddag: WonderWijvenhuis, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem

na afspraak, kennismakingsgesprekken zijn gratis en vrijblijvend


In het WonderWIjvenhuis zitten heel wat coaches. Al die coaches, die doen ‘vanalles’ en zijn gespecialiseerd in ‘vanalles’. Perfectionisme, loopbaan, life, burn-out, stress… “ge kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis”

Los van wat je nodig hebt, is de ‘klik’ met de coach vooral belangrijk, dat jij voelt dat zij het WonderWijf is dat jou kan verder helpen om stappen te zetten.

Op 5 oktober kan je vrijblijvend en informeel komen kennismaken met onze coaches, met een glaske cava of iets anders om te kijken wie er met jou ‘klikt’

Inschrijven niet nodig, voel je welkom!


 

Motio is ook te vinden op de spirituele proeverij…

maar wat maakt een coaching methode spiritueel?

Bekijk het hier: Motio – Blog


INDUSTRY 4.0: The impact of digitisation on the factory of the future’

Keynote by Prof Robin Kleer, Vlerick expert in Innovation Management

Join him on 14 November at the Vlerick Expat eventwhere he will tell you all about his future vision on Industry 4.0: what (new) business models we can enable with the smart factory and how do we manage the transition?

Interested in joining?

All programme details & registration on: www.vlerick.com/expatevent