Mijn aanpak

Klassiek: Individueel traject

Op zoek naar een praktijkgerichte coach met een op maat gemaakt actieplan?  Boek dan gerust een kennismakingsgesprek met Ina om te voelen of jullie op dezelfde golflengte zitten. Tijdens dit eerste contact wordt gekeken naar alles waar jij tegenaan loopt, en uiteraard ook naar jouw verwachtingen.

Klikt het? Dan begint jouw individueel traject. Via persoonlijke gesprekken, concrete oefeningen en opdrachten wordt doelbewust gesleuteld aan jouw loopbaan.

Loopbaanbegeleiding: met loopbaancheques  (VDAB)

Motio werkt hiervoor samen met Acerta,  een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Op die manier krijg je de mogelijkheid om te betalen via de zeer voordelige loopbaancheques. Voor de exacte voorwaarden kan je terecht op www.vdab.be/loopbaancheques

 

 

 

 

 

Actief: Zelfsturing

Ben je gedreven om je carrière heel zelfstandig bij te sturen? Dan kan je bij Motio terecht voor een korte, maar krachtige analyse. Hiervoor wordt gewerkt met de gecertificeerde TMA analyse  of met een andere wetenschappelijk onderbouwde talenten-  en motivatietest.   Door de resultaten hiervan samen uitvoerig te bespreken, krijg je een helder beeld van de acties die jij kan ondernemen om je professionele loopbaan weer in beweging te brengen.

Graag meer informatie? Contacteer me gerust.

Specifiek: Doorbraaksessies

Loop je tegen een heel specifiek probleem aan? Zoals uitstelgedrag, presentatie- of sollicitatiestress, faalangst of een creatieve blokkade? Dan is Motio de plek bij uitstek voor gerichte doorbraaksessies aan de hand van Wingwave. Deze specifieke coachingmethode brengt wetenschap, verstand en emoties samen, levert zeer snel resultaten en ondersteunt je om via eenvoudige technieken aan zelfmanagement te doen. De focus ligt dan ook op het activeren van positieve energie en het stimuleren van persoonlijke vaardigheden.

Meer weten? Stuur me een mailtje.

Meer informatie over WingWave Coaching vind je ook hier